Filli boya renk kataloğu

Ünlü boya firması Filli boya yaşam alanları için hazırladığı filli boya renk kataloğu ile huzur, canlılık, enerji ve modern bir anlayışı mekanlarımıza getiriyor.  Özellikle doğallık ve dekorasyondaki zerafeti daha açık ortaya koymak için filli boya renk kataloğu incelemeye değer.





Açık renkleride ihmal etmeyen filli boya firması mekanlarınıza hemen hemen istediğiniz her rengi sağlıyor. Küçük mekanları daha geniş, dekoratif ve daha şık  göstermek için renk kataloğundan açık renk boyaları tercih edebilirsiniz. Böylece dar mekanlarınız daha geniş ve aydınlık görünecektir.

Filli boya renk kataloğu uğur getirdiğine inanılan mavinin her tonunu bünyesinde bulunduruyor. Başarının rengi olan kırmızının düşlerin rengi olan pempenin bir çok tonu ile hemen hemen tüm tüketicisinin beğenisini toplamış.



Filli boya Color Expres sistemi ile kişiye özel renk sistemini tüketicisinin hizmetine sunuyor. İstediğiniz her rengi elde edebileceğiniz Color Expres sistemi 1108 renk ve 50 renk tonu birleşimini biraraya getirmiş.