Erkek Kol Saatleri - Collezione 2012

Yaz modasının trendlerini belirleyen Collezione’nin 2012 kreasyonlarında yer alan renkli silikon saatler 2012 yaz saat modasını belirliyor.

Bu sezon özellikle renkli silikon trendy yükselmekte. Collezionede trende uygun renkli silikon kordonlu saatler tasarladı. Koleksiyonda özellikle hedef kitlesi olan gençlerin tercih ettiği sportif saatler ağırlıkta. Collezione saatleri 29TL’den başlayıp 39.90 TL’ye kadar fiyatları ile kapışılıyor.

Bu yazın gözde renklerinden oluşan Collezione erkek kol saati koleksiyonu şık kıyafetlerle kombinlenecek şekilde tasarlandı. Şıklığı tamamlayan Collezione erkek ve bayan kol saatleri bütün Collezione mağazalarının yanı sıra uygun fiyat seçenekleriyle collezioneadresinden de satın alınabiliyor.

Collezione;
Türkiye moda sektörünün öncü isimlerinden Collezione 1987 yılında ilk mağazasını Bakırköy’e açarak moda yolculuğuna adım attı. Collezione 25. yılında yurt içinde 100 e yakın mağaza ve 114 corner, yurt dışında ise 18 ülkede 35 satış noktası ile Türkiye’nin moda hazır giyim parekendeciliği alanında faaliyet gösteren büyük markası haline geldi. Moda denilince akla ilk gelen marka ilkesini benimseyen Collezione, müşterilerine daha kaliteli hizmet sunabilmek için kreasyonuna ve teknolojik alt yapısına yatırım yapmaya devam ediyor.