Ayna çeşitleri

Ev dekorasyonunun vazgeçilmez aksesuarları olan ayna çeşitleri farklı modellerde ve malzemelerde karşımıza çıkmaktadır.  İnsanların kendisini görebildiği tek metaryal olduklarından temel bir ihtiyaç olarak kabul edilebilir.

İlk zamanlar ihtiyaç olan bu aksesuarlar günümüzde ise ayna çeşitleri artışı ve farklı ayna modelleri tasarlanması ile birlikte evlerde hatta duvarlarda çerçevelerin yerlerine kullanılmaktadır.

Neredeyse evlerin her köşesinde rahatça uygulanabilen ayna çeşitleri kullanıldıkları mekanları dekoratif gösterme özelliğinin yanı sıra bulundukları alanları daha geniş gösterebilmesi ilede tercih edilmektedir.

















Aynalar kullanıldıkları mekanlara derinlik katması, sanatsal ve dekoratif kullanım alanları ile evlerde her zaman yerini korumaktadır.  Ahşap, gümüş, altın, ferforje gibi çerçeveli modelleri ile evinizin tarzına uygun ayna çeşitleri seçebilirsiniz. Aynaların kullanılacağı mekana göre çerçeve modelleri arasında seçim yapmanız mümkündür. Ayrıca vitray cam kesim sanatı ilede ayna üzerinde çeşitli şekillerde oynamalar yaptırmanız mümkün.

Günümüzde ise ayna modelleri, duvar süslemelerinde kullanılan dekoratif kırılmaz aynalar ile çeşitlerine bir yenisini daha eklemektedir. Özellikle salon, oturma odası ve yatak odalarında kullanımı yaygınlaşan kırılmaz aynalar çerçevesiz olarak karşımıza çıkmaktadır. Bu ayna çeşitleri özel yapıştırıcıları sayesinde duvara monte edilebilmektedir. Kırılmaz aynalar firmaların tasarladığı çeşitli özel şekiller yanında kendi belirlediğiniz modellerdede uygulanabilmektedir.