Belek otelleri

Antalya Belek otelleri genelde her şey dahil sistemle hizmet verdiği için otel olanakları oldukça gelişmiş durumda. Bele'te yer alan Aspendosta her sene çeşitli etkinlikler düzenleniyor. Bu konser ve festivallere katılabilirsiniz. Golf sporu meraklıları için gelişmiş golf sahaları bulunuyor.



Son yıllarda Türkiye'nin popüler tatil merkezlerinden biri haline gelmiş olan Belek, “turizmin değişen yüzü” sloganıyla her yıl binlerce misafirini ağırlıyor. Çam ve fıstık ormanlarından oluşan doğal bitki örtüsü, golf sahalarıyla dikkat çeken tesisleri ve ünlü plajlardan oluşan uzun sahil şeridiyle Belek tatilcilerin ilk tercihleri arasında yer alıyor.

Aspendos
15 bin kişilik kapasitesiyle her yıl festivallere ev sahipliği yapan antik tiyatronun mimari tasarımı turistlerin oldukça ilgisini çekiyor. Bazilika, Agora ve Anadolu'nun en uzun su kemerleri de bu bölgede görülebiliyor.

Perge
Antalya'ya 18 km. uzaklıkta yer alan bölge, M.Ö. 1500 yıllarında kurulmuş. Şehrin en dikkat çekici yerleri ise; iki yüksek kule ile şehir kapısı, eskiden mozaiklerle kaplı olan ve dükkânların çevrelediği sütunlu uzun yol, geniş agora ve halk hamamları.

Kurşunlu Şelalesi
Yüzlerce kuş çeşidine ev sahipliği yapan şelale, bölgenin en uğrak turistik yerlerinden biri. Şelale, arkasına gizlenmiş mağarasıyla da oldukça dikkat çekiyor.

Alışveriş Keyfi
Genelde konaklama tesislerinin yer aldığı Belek'te alışveriş için köylü kadınların yol üstünde el işlemeleri ve meyve-sebze sattığı tezgâhlar tercih ediliyor.

Belek'te yer alan otelleri belek otelleri sitesinden inceleyebilirsiniz.