Weltew genç odası modelleri

Weltew genç odası modelleri, kendilerine özgür, huzurlu ve dinamik bir ortam isteyen gençlerin tercihleri arasında yer alan mobilya modelleri arasında yer alıyor. Weltew mobilya ürün yelpazesi içerisinde bulunan genç ve çocuk odaları, birbirinden farklı modelleri kız ve erkekler için farklı tasarımlarıyla görünmesi gereken mobilyalar arasında bulunuyor.


Farklı renk alternatiflerine sahip weltew genç odası modelleri, çalışma masası, yatak, baza, elbise dolabı, kitaplık, şifonyer, sandalye gibi mobilyalara sahip. Dilerseniz kendi oda kombinasyonunuzu seçtiğiniz seri üzerinden mobilyaları kullanarak oluşturabilirsiniz.

Oda şekli ve büyüklüğüne göre seçeceğiniz mobilyalar sayesinde şık ve estetik bir görünümlü bir odaya sahip olabilirsiniz. Weltew genç kızlarıda unutmayarak onlar içinde pembe renk tonlarında mobilyalar tasarlamış. Genç odalarında bulunan arabalı yatak modeli ise çocukların ilgisini oldukça çekecek gibi görünüyor. Weltew genç odası fiyatları hakkında bilgi almak için size en yakın bayisi veya resmi sitesinden bilgi almanızı tavsiye ederiz. Burada yayınlamamazın sebebi ise fiyatların değişiklik gösterebilmesi.