Çocuk odası ranza modelleri

Çocuk odaları ranza modelleri çeşitliliği ve kullanım şekliyle tüketicilerin ihtiyacını karşılayacak ölçüde tasarlanmıştır. Ranza modelleri özellikle çok çocuklu ailelerin tercih ettiği bir türdür. Evlerin dar olması ya da yerden tasarrf etmek amacıyla kullanılmaktadır.


Son yıllarda tasarımcılargörsellik kadar kullanım kolaylığına da önem vererek modeller üretmektedirler. Ranza modeli içinde yataklar kadar kenar ve altlara koyulan çekmece modülüyle birden fazla amaç için kullanma mkanı yaratmış olurlar. Ayrıca sürgülü ranza modelleri de beğenilen farklı tasarımlar içindedir. Bazı ranza modelleri bütün değil ayrı ayrı ki yatak şeklinde üstüste konur. Daha sonra istenire bunlar ayrılarak yan yana konabilir.



Çocuk odasına alacağınız ranza güzel tasarımı kadar güvenliği de önemlidir. Örneğin alt katta yatan çocuk kalktığında kafasını çarpmaması gerekir. Gerekli yükseklil iyi ayarlanmalı ki alt katta yatan çocuk kafasını korumalı üstte yatan içinde çok yüksek olmamalıdır. Kenar korumalara dikkat edilmesi gerekmektedir.