İntema mutfak modelleri

2011 de olduğu gibi 2012 yılında da İntema mutfak modelleri dikkatleri üzerine çekiyor. Mutfaklarını yenileyecekler, tadilata gireceklerin incelemeleri gereken mutfak firmaları arasında yer alan İntema, ürün yelpazesinde bulunan onlarca farklı tasarımdaki mutfak dolapları görülmeye değer tasarımlara sahip. Kalitesinden de ödün vermeyen firma kullandığı aksesuarlar ve fonksiyonel yapıdaki şık tasarımlarıylada büyük kolaylıklar sağlıyor.

Mutfaklar ev dekorasyonu yapılırken ayrı bir yapıya sahip. Özellikle bayanların en çok zaman geçirdikleri alanlardan biri olan mutfaklar için en çok dikkat çeken mutfak dolapları her türlü işlem için uygun bir vaziyette olması gerekiyor. Estetikliğinin yanında fonksiyonel özellikleri ve detaylarıda önemli. Bu açıdan İntema mutfak modelleri kullanıcılara güzel bir mutfak deneyimi yaşayabileceği ürünlerini sergiliyor.


Zarif ve estetik görünümleride İntema mutfak modellerini daha çekici hale getirmiş. 2012 kolleksiyonunda hem klasik hemde modern tarzda tasarlanmış, her zevke uygun dolapları mevcut.