Bellona bebek odası ve beşik modelleri

Bebeğini için bebek odası oluşturmak istiyorsanız Bellona firmasının beşik ve bebek odası modellerine de göz atabilirsiniz. Hepsi birbirinden güzel beşik ve bebek odasıyla onun odasına güzel bir mobilya alıp oda dekorasyonuna canlılık katabilirsiniz.

Bellona bebeklerin rahat ve huzurlu bir uyku geçirirken onların güvenliğinide düşünerek tasarımlarını gerçekleştirmiş. Beşik kenarlarındaki koruyucular sayesinde onların yuvarlanarak yere düşmesini engelliyor.


Bellona anıl isimini verdiği beşik modeli tekerlekleri sayesinde rahatça istenilen yere taşınabiliyor. İstenildiğinde Bellona firmasının yorgan, yastık, çarşaf ve bummer ile satın alınarak bir bebek beşiğinin tüm ihtiyaçlarını karışılayabilirsiniz.




Bellona bebek karyolası Sunlight ismini verdiği modeli fonksiyonel bir yapıya sahip. Altında bulunan çekmeceler oldukça işlevsel. Bu çekmecelere bebeğinizin giysilerini koyabilirsiniz. Lazım olabilecek eşyalarını bu çekmecelerde saklayabilir ve çok hızlı bir şekilde onlara ulaşabilirsiniz. Yan bölümündeki paravanlar ise bebeğin güvenliği sağlanmış. Dönerek karyoladan düşmemesi için bir engel teşkil ediyor.


Sunlight bebek odası takımı onların odasında bulunmasını istediğiniz tüm mobilyaları kapsıyor. Bellona bebek odası modeli  içerisinde iki veya üç kapılı gardrop, bebek karyolası ve şifonyer bulunuyor. Güncel fiyatlara Bellona resmi sitesinden göz atabilirsiniz.