Sallanan sandalye modelleri ve fiyatları

Sallanan sandalye modelleri rahatına düşkün, huzuru seven insanların tercih ettiği mobilya modelleri arasında yer almaktadır. Uzun yıllardır varolan ve kullanılan bu mobilyaların üretim malzemeleri olarak çeşitlilik göstermektedir. Günümüzde ise sallanan sandalye modelleri yerlerini modern görünümlü tasarımlara bırakmaya başlamıştır.

Modern görünümlü sallanan sandalyelere örnekler verelim :



Sallanan sandalye fiyatları değişkendir. Özelliklerine ve kullanılan malzemelere göre sallanan sandalye fiyatları değişiklik gösterebilmektedir.





Ferforje sallanan sandalye modelleri :

Ferforje, önceleri demirin dövülüp şekil erilmesi ile yapılan demirlerdi. Günümüzde ise modern makinalar demirden standart olarak önceden belirlenen motifler yapabilmektedir. Daha çok eski zamanları hatırlatan ferforjelerin kullanım alanlarından biride sallanan sandalye yapımı olarak gösterilebilir. Ustaca birleştirilmiş motifli demirlerle şık ferforje sallanan sandalyeler elde edilmektedir. Şık, estetik ve ağır görünümleri ferforje sallanan sandalyelere farklı bir hava vermektedir.




Bambu sallanan sandalye modelleri :

Bambu ağacı sallanan sandalyelerde en çok tercih edilen malzemelerden biridir. Sağlıklı olması nedeniylede bambu ağacı kullanımını çoğu mobilya modellerinde görebilirsiniz. Bambu sandalye modelleri genel olarak hoş vde dekoratif bir görünüme sahiptirler. Düzenli yapacağınız bakım ile bu mobilyaları uzun seneler boyunca kullanabilirsiniz. Bambu sallanan sandalye fiyatları diğer malzemelerle yapılan sandalyelerden daha fazladır. Bunun nedeni ise bambunun uzun süren yetiştirme zamanı olarak gösterilebilir.