Kilim mobilya yemek odası takımları modern ve estetik

Mobilya sektörünün en çok tercih edilen modellerinden biri olan yemek odası takımları, artık eskisi gibi birkaç sandalye ve yemek masasından oluşmuyor.


Yemek masası, sandalyeler, gümüşlük takımı, tv ünitesi gibi öğeleri ile tam bir oda takımı halini alan yemek odası modelleri, bir çok firma tarafından farklı model seçenekleri ile mağazalarda satışa sunuluyor. Mobilya sektöründe etkin bir yere sahip olan mobilya markalarından biri olan kilim mobilya, yemek odası takımı modelleri ile en çok tercih edilen mobilya markalarından biri haline geldi.





Kilim mobilya yemek odası takımları, bravo, riva, maya, sedef, eylül, Akdeniz, regal, mora gibi serileri ile göz dolduruyor. Kelimi mobilya yemek odası takımlarında genelde iki zıt renk olan siyah ve beyaz bir arada kullanılarak göz yormayan tasarımlar ortaya çıkıyor. Ahşap renk ve krem renk ile de kombine edilen kilim mobilya yemek odası takımlarının güncel fiyatlarına, resmi internet sitesinden veya ülke genelindeki kilim mobilya mağazalarından ulaşabilirsiniz.