İstikbal mobilya

Türk mobilya sektörünün öncü firmalarından İstikbal mobilya yeni modelleri ile bu iddiasını sürdürmeye devam ediyor. Ev dekorasyonunda sınırları zorlayan İstikbal mobilya özellikle tüketicilerinin ihtiyaçlarına sunduğu mobilya ve ev dekorasyon ürünleri ile karşılıyor.

Değişen yaşam tarzlarına da ayak uydurmayı başaran firma evlerinde yeni bir görünüm kaznadırmak isteyenlere ürün çeşitliliği, farklı tasarımları, kalite anlayışı ve satış sonrası verdiği hizmetleri ile tüketicinin tüm isteklerini karşılıyor. İstikbal Mobilya yenilikçi çizgisi ve sektördeki uzun yılların vermiş olduğu deneyimleri ile sürekli yükselen firması haline geliyor.


Özellikle mekanlarında konfora, rahatlığa ve kaliteye önem verenlerin tercih ettiği markalardan biri olan İstikbal mobilya, sunduğu her üründe şıklığı ve kalitesinden ödün vermiyor.  Birbirinden geniş ürün yelpazesi arasında ev dekorasyonuna yönelik bini aşkın ürün çeşidi ile tüketicisinin her türlü ihtiyacını karşılayabilecek kapasiteyi sağlıyor.

Firma oturma gruplarından koltuk takımlarına, köşe takımlarından uzanma ve tv koltuğuna, yatak odalarından yemek odalarına ve genç odalarına kadar her zevke uygun ürünleri ile dikkatleri üzerine çekiyor. Ayrıca ev tekstili ürünlerinden ev aksesuarlarına, masa sandalye çeşitlerinden sehpa ve kitaplıklara, yatak ve baza çeşitlerinden bahçe mobilyalarına kadar binlerce ürünü ile farklı mekanları ve zevleri birarada topluyor.

İstikbal mobilya zaman içinde düzenlemiş olduğu kampanyalarla farklı ürün gruplarını tüketicisine indirim ve taksit olanakları ile sunarak kampanyaları ile kolaylık sağlıyor.

Türkiye çapında bie aşkın bayisi ile ülkenin lider mobilya markası olmayı hedefleyen firmanın ürün kolleksiyonuna size en yakın mağzasına uğrayarak göz atmanızı tavsiye ederiz.