Çbs renk katoloğu

Çbs boyaları, yüksek kapatma özelliğine sahip, uygulanacağı zemine kuvvetli yapışabilen ve kullanıldığı zeminde çabuk ve kolay yayılabilen, silikonlu , mineral katkılı, su bazlı iç cephe emilsüyon esaslı sonkat bir boya türüdür.

Çbs boyaları evinizin, iç cephe boyasında, dış cephe boyasında kullanılabilmektedir. plasmat, saten, mat gibi müşterileri için farklı seçenekler üreten ÇBS Boya, boya ve renk katoloğu ile evinin dışını ve içini evinin boyasıyla dikkat çektirmek isteyen müşterilerine olağanın dışında renk ve ton seçenekleri sunmaktadır.





Odanızın duvarında Yüzey hazırlığı yaparken duvardaki eskimiş, gevşemiş, kabarmış boya tabakası varsa onları temizlemelisiniz.

Boya ve astar uygulayacağınız yüzeyler kesinlikle temiz, boyanacak kısımda tozsuz temizlenmiş ve kirden arındırılmış olmalı, ayrıca ÇBS boyalarını uygulayacağınız duvarın ortamında da aşırı rüzgâr veya hava akımı olmamalıdır.  Çbs boya fiyatları seçilen ürüne göre farklılık gösterebilmektedir. Güncel çbs boya fiyatları için bayisine gidebilirsiniz.

Çbs Boya, 1953–1954 yılları arasında Alibeyköy’deki alanlarında inşaat boyaları üretimini seri bir şekilde gerçekleştirmiş piyasaya büyük bir hızla giriş yapmıştır. 8 dönemlik inşaat boyalarının faaliyetinden sonra aradan geçen 2 yıllık bir zaman sürecini de bitirip tekrar bir 8 dönemlik arazi alan ÇBS Boya üretimini de yapmaya başlamıştır. Geçen senelerde ise Belco otomobil boyaları isimli fabrikayla anlaşma yapmış ve otomobil boya üretimine destek ve katkı sağlamıştır.