İç dekorasyon

İç dekorasyon yapılırken en öneli etken duvar boyalarıdır. Duvar boyaları mobilyalara uygun olmalıdır kesinlikle. Eğer mobilyalara uygun bir ton hoş olmayacağını düşünüyorsanız. Sade bir renk olarak açık sarı yada beyaz kullanabilirsiniz. Her renge eşlik ede bilecek kapasiteye sahiptir açık renkler. İlk olarak zevke uygun bir mobilya takımı seçilmelidir. Çevresindeki aksesuarlar ise onlara eşlik edecek şekilde olmalıdır. Daha sonra duvar boyasını da ona uygun olarak seçmeleyiz. Tabi ki ev dekore ederken en önemli etkenlerden biride ışıktır. Işığın açısı çok önemlidir bunu da gözden kaçırmamak gerekir.






Hayatımızın büyük çoğunluğunu evlerimizde geçirmekteyiz. Evin görüntüsü güzelliği düzenli olması hayatımıza çok büyük etki sağlamaktadır. Güne pozitif bakmamızı ve çevremizdeki insanlara güzel davranmamızı sağlar. Renk uyumu da çok önemlidir. Renklerin insanı dinlendirici güzel ve cıvıl cıvıl renkler olması da önemlidir.

Işığın açısı o kadar önemlidir ki göz ağrıması yapmamalıdır. Işık karşıdan vurduğu taktirde gözümüzde bir ağrı yaparak günümüzü mahfetmemelidir. Tabi ki aynı zamanda duvarla açısı da önemlidir. Belki önemli gözükmeyen aksesuarlar hayatımızda çok önemlidir aslında bunlara da fazlasıla önem vermeliyiz. Hayatımızda güzel yaşamak için dekorasyona da dikkat etmeliyiz.