Gömme Dolap Modelleri

Mevcut elbise dolabınızı değiştirip gömme dolap yaptırmayı düşünebilirsiniz. Gömme dolap hoş bir görüntü vererek hem ihtyaçlarınıza tam karşılık verir hemde çok daha az yer kaplayarak size daha fazla kullanım alanı sunar. Önceden tasarlayarak gömme dolap yapan firmalar size bir çok seçenek sunabilir.

Sipariş vermeden önce gömme dolap tasarımlarını iyice gözden geçirerek size en uygun ve en kullanışlı olanı seçin. Mesela çok fazla triko ürüne sahipseniz geniş çekmecelere ve raşarlara ihtiyac duyacaksınız. Fakat uzun abiyelikler ve takım elbiseleriniz içinde fazladan askılıklar gerekecektir.. Sipariş tarzı çalışan firmalar ile gömme dolap rahatlıkla yaptırabilirsiniz.. Eskiden sadece çok zengin insanların kullanabildiği giyinme ve soyunma odaları şimdiki zamanda çoğu evde bulunuyor.. Giyinme odası oluşturmak için yatak odanız genişse onu bölebilir ve oluşturabilirsiniz.

 Gömme dolap kapak kısmına güzel desenli aynalar kullanmanızda hoş bir dekorasyon ve mobilya havası katacaktır. Yatak odası ve yatak odası takımı ufak ise bu sizin gömme dolap kullanamayacağınız anlamına gelmemektedir.. Bu pozisyonda gömme dolap kullanışı az olan alanlara kurularak diğer gömme dolaplara göre daha kullanışlı olacaktır.. Tavan arasında oturuyorsanız ve burda yatak odası oluşturduyasnız çatının ölçülerine göre gömme dolap yaptırma şansına sahipsiniz.

Standart gömme dolap klasik tarz yatak odasında kullanılabilir. Bu kısımda ahşap işlemeler kullanılabilir ayrıca klasik mobilyalar bulunan odalarda ahşaba yer vermeniz uygun olacaktır.. Modern yatak odası takımlarındaysa sade ve mimimalist gömme dolap kullanmanız daha uygun olacaktır. Ayriyetten mat olan cam paneller kullanmak mümkündür.

Gömme dolap seçiminde çekmece, raf, kulp gibi tamamlayıcılarıda önceden düşünmek gerekiyor. Istanbul’da bu tür gömme dolap tamamlayıcı malzemeler uygun fiyata bir çok yerde bulunabiliyor. Gömme dolapların en büyük faydalarından biride kullanışsız alanlara kurularak buraya güzel bir görüntü vermesidir. Yatak odasında fazladan yer kazanmanıza yardımcı olan gömme dolap geniş iç yapısı ile tüm eşyalarınızı alabilir.