Saklama kutuları

Saklama kutuları ev, ofis gibi yaşam alanlarında sıkça kullanılmayan eşyaların saklanması için kullanılan araçlardır. Saklama kutuları farklı desenlerde ve boyutlarda karşımıza çıkabilir.







saklama kutusu örnekleri

Özellikle evlerde tercih edilen kutular dekoratif görünüşlü, renkli ve konulacağı ortamda uyum sağlayabilecek tarzlarıdır. Saklama kutuları sayesinde evlerde sık kullanılmayan eşyalardan rahatça kurtulabilir kendinize bol alanlar açabilirsiniz.

Bu kutukları ikea, koçtaş gibi mağzalarda bulabilirsiniz. Saklama kutusu fiyatları 5-20 TL arasında değişebilmektedir.

Mutfak rafları

Mutfakta genel olarak baharatlar, kaşık, çatal, bıçak gibi el aletlerine ihtiyaç duyulur ve bunları saklamak için yer olması lazımdır. Genellikle de her mutfakta bu tarz aletler için yerler mevcuttur. Saklama konusunda ya da elimizin altında bulundurma konusunda sıkıntı yaşamayız.








Mutfak rafları, çekmeceleri

Bir de her ev hanımının ihtiyaç duyduğu başka malzemeler vardır ki bunlara en çok da acemi mutfak severler ihtiyaç duyar. Yemek tarifleri, yemek kitapları, dergiler ve bize mutfakta kolaylık sağlayan bir çok malzeme. Mutfakta yer açısından asıl sorun yaratan malzemeler de bunlardır işte. Hem elimizin altında olması gerekir hem de ortalıkta olmaması lazımdır.

Genelde bu tarz malzemelerin yeri mutfakta çekmecenin en alt kısmıdır. Bir çok kişi ise sırf bu malzemeler için yeni dolap yaptırmaktadır. Yeni dolap yaptırmaya gerek olmadan hem elinizin altında hem de ortalıkta olmayacak şekilde bu malzemeleri saklayabilirsiniz. Yeni üretilen mutfak rafları ile hem yerden tasarruf edip hem estetik bir görünüm elde edip hem de ihtiyaçlarınızı koyacak yere sahip olacaksınız. Bir çok renk seçeneği olan bu ürünlere bir göz atmanızda fayda var.

Step halı

Step halı zarif desenleri, canlı renkleri, görkemli dokuları eşsiz tasarım ve sanatsal denebilecek derecede güzel halıları ile evlerden önce gönüllerde taht kuruyor.  Halıların uyguladıkları tasarımlar, geliştirdikleri yenilikçi yorumlar ve modern görünümleri step halı çeşitleri arasında hemen dikkatleri üzerine topluyor.









Step halı yurt dışında Stepevi markası ile Avrupa’yı ürünleri ile büyülüyor. Stepevi kollaksiyonları adeta tasarım, teknoloji ve sanatı bir araya getirmiş.  Step halı gösterdiği bu başarıların yanında kendi halılarında kullandığı iplikleri yüksek teknoloji altında üretiyor.  Kolleksiyonlarındaki step halı modelleri oldukça etkileyici.

Stepevi kolleksiyonunda halının haricinde yastık, abajur, gazetelik, aydınlatma ürünleri, puflar, dekoratif objeler  gibi farklı ürünleride bulmak mümkün. Step halı fiyat için firma ile iletişime geçebilirsiniz. Firmanın Türkiye çapında bir çok ilde satış noktaları bulunuyor.

Kapı kolları

Kapı kolları, evlerde, ofislerde kullanılan kapıların en önemli ve işlevli aksesuarlarıdır. Gündelik hayatımızda farkında olmadan çok sık kullandığımız kapı kolları ev dekorasyonunda da büyük bir önem taşır. Aksesuarların tamamlayıcılık faktörünüde düşününce kapı kollarının önemini daha iyi anlayabiliriz.









Kapı kolu seçiminde dikkat edilmesi gereken bir çok nokta vardır. Öncelikle karar verilmesi gereken en önemli şey kapı kolunda kullanılacak malzeme seçeneğidir. Ahşap, metal ve plastik pvc seçenekleri arasında zevkimize ve kullanım koşullarında göre tercih yapılmalıdır. Metal bir kapı kolu seçiminde paslanmaz özelliklerin olmasına özen gösterilmelidir.

Kapı kolu çeşitleri seçerken dayanıklı malzemeden üretilmiş olmasınada dikkat edilmelidir. Çizilme, darbe ve yıpranmaya karşı dayanıklı olmalıdır.

Kapı kolu fiyatları özelliklerine, renklerine, kullanılan malzemelere  göre değişebilmektedir.

Ofis sandalyesi

Kişiler çalışırken son derece stres altında olurlar ve sıkıntılı bir ruh hali içerisine girerler. Böyle anlarda, çalışanların rahat bir yer aradıkları kesin. Bu sebeple de ofis sandalyeleri özel olarak üretilmiştir.







Bir- iki yıl öncesine dayanan bir çalışmayla artık ofis çalışanlarının daha az yorulmaları ve mesai zamanını en iyi geçirmeleri için ofis sandalyeleri üretimi farklı tasarımlarıyla hız kazanmıştır.

Şıklığı ve konforu ayaklarınıza getiren ofis sandalye modelleri, kendi rahatını seven ama bir o kadar ortamı gereği yorulan kişilerin birincil tercihi olmalıdır.

Ofis sandalye fiyatları ise, 50 TL den başlayıp 350 TL ye kadar değişmektedir.

Perde süsleri

Perde süslemeleri, evlerinizde sürekli olarak kullandığınız perdelerden sıkıldıysanız küçük oynamalarla farklılık kazandırabilirsiniz.











Bu oynamalar hem evinizi renklendirecek hem de siz mutlu olacaksınız. Tasarımınızı isterseniz modern isterseniz klasik olarak yapabilirsiniz.

Perde süslemenizi yaparken kumaştan kuşlar, tülden çiçekler, deriden kuşaklar yaparak perdenizi hareketlendirebilirsiniz.

Rustik veya metal borunun üzerinden kumaşlar geçirilerek uygulanır.