Şifonyer modelleri

Şifonyer modelleri  alırken şifonyer çeşitleri arasında nelere dikkat edilmesi gerektiğini biliyor musunuz? Odanızda kullandığınız alanda bir darlık ve eşyalarınızda bir bolluk varsa sizi bu durumdan kurtaracak olan şeylerin başında şifonyerler gelmektedir. Bir çok amaca hizmet eden bu eşyalar adeta bir kurtarıcı vaifesi yapmaktadır. Tabi bu kurtarıcıyı alırken daha da kullanışlı bir hale getirmek sizin seçiminize bağlı olacaktır.

Seçiceğiniz şifonyer modelleri yüksekliği, çekmece sayısı, çekmecelerin yüksekliği önemli detayların başında gelmektedir.











Şifonyerler de çekmece sayısı ne kadar çok olursa o kadar çok eşyanızı içine alacak ve ortalıktan bir çok dağınıklık kalkacaktır. Çekmecelerin yüksekliği içine koyacağınız eşyalara göre değişebilir. Örneğin kazaklar vb. şeyler için daha derin çekmeceleri tercih etmelisiniz. Ayrıca şifonyerinizin üstünü kozmetik eşyalarınız koyabileceğiniz bir makyaj masası haline getirebilir takı kutularınızı, parfümlerinizi koyabilirsiniz. Burda ki öneli detay eğer şifonyerinizi bu amaç içinde kullanacaksanız fazla yüksek olanını seçmemelisiniz. Yani bel boyunuzu geçmemesi gerekiyor.

Şifonyerlerin çekmeceleri yumuşak açılıp kapanmasına dikkat edilmesi gerekir. Ahşap dar çatılı kızaklar doğru tercihtir. Şifonyer çekmecelerdeki ahşap topuzlar şık dursada düşme halinde görüntüsü bozulabilir.