Doğtaş baza modelleri

Doğtaş Baza modelleri yapımında kullanılan sağlığa uygun kumaşlar sayesinde yatak odanızda hijyenik bir hava sağlar. Doğtaş bazanın hem tek ve çift kişilik bazaları da mevcuttur. Bu da herkese hitap ettiği anlamına geliyor. Ayrıca Doğtaş baza modelleri amortisörlü kapaklar ile kullanışları ürünlerini siz kullanıcıların beğenisine sunuyor. Tüketicilerinin kullanım kolaylığı için sürekli yeni modeller üretiliyor. Ürettiği tüm ürünlerinin neredeyse tamamı deri kaplama olan doğtaşın, tasarımdaki kaliteyi ve dayanıklı ürünleriyle müşterilerine güven veriyor.







Bazaları alt sandığı ile evinizdeki birçok gereksiz eşyayı depolamanıza büyük ölçüde fayda sağlıyor. Doğtaş bazayı aynı zamanda depo olarak kullanmanızda mümkün. Fazlalık olan ya da çok fazla kullanmadığınız eşyalarınızı sakladığınız gibi, saklanılan eşyaların el altında bulunması da siz kullanıcılar için ayrı bir avantaj sağlıyor.

Doğtaş bazalar kolay temizlenebilmesi, portatif olması nedeniyle bayanların gözdesi durumundadır. Yatağınızı, hem en şık ve en uygun yatak başlıklarıyla dekoratif bir şekilde tamamlamak için Doğtaş ürünlerinden memnun kalacaksınız. Odanızın uyum içindeki şıklığına Doğtaş ile ulaşabilirsiniz.