Ev hanımlarının yeni trendi koltuk yıkama

Koltukların temizliğini sağlamak oldukça güçtür. Ev hanımları koltukları temizletebilmek için genelde profesyonel koltuk yıkama hizmeti alırlar. İşinin hakkını vererek koltukları temizleyen bir çok firma bulunmaktadır. Bu firmalar koltuk temizliği konusunda uzmandır.


Bu firmalardan bir tanesi www.koltukyikamaci.blogspot.com dur. Bu web sitesinde koltuk yıkama konusunda detaylı bilgilendirmeyi bulabilirsiniz. Koltuk yıkamacı sitesi koltukların nasıl temizleniceği hakkında vermiş olduğu bilgilerin yanında fiyatlar konusundada bilgi sunmaktadır.

Bahsetmiş olduğumuz firmanın facebook adresi www.facebook.com/haskoltukyikama dır. Vermiş olduğumuz sitede koltuk yıkama yaptıran müşterilerin görüşlerinede ulaşabilirsiniz.

Biev ürünleri : Kahvaltı takımları

Biev kataloğunda yer alan kahvaltı takımları, estetik şekilleri ve renkleri ile hemen dikkat çeken ürünler arasında yer alıyor. Kahvaltı çok önemli. Benimde en sevdiğim öğün olan kahvaltı için aldığım porselen takımlara çok önem veririm. Kahvaltıda olmasını istediğim her parça bu sette mutlaka olmalı ve bir uyum sergilemeli.


Biev firması ürünleri içinde yer alan bu kahvaltı takımları'da tam istediğim özelliklere sahip. Özellikle kataloglarında dikkatimi çeken ve indirime giren iki kahvaltı takımı Papillon ve Viola serisi gerçektende çok hoşuma gitti. İkiside 38 parçadan oluşuyor ve fiyatlarıda 390 TL den 195 TL ye düşürülmüş.


Benim gibi kahvaltıya düşkünseniz ve kahvaltı yaparken görsel bir şölen istiyorsanız Biev kahvaltı takımlarını mutlaka incelemelisiniz.

Kilim mobilya yemek odası takımları modern ve estetik

Mobilya sektörünün en çok tercih edilen modellerinden biri olan yemek odası takımları, artık eskisi gibi birkaç sandalye ve yemek masasından oluşmuyor.


Yemek masası, sandalyeler, gümüşlük takımı, tv ünitesi gibi öğeleri ile tam bir oda takımı halini alan yemek odası modelleri, bir çok firma tarafından farklı model seçenekleri ile mağazalarda satışa sunuluyor. Mobilya sektöründe etkin bir yere sahip olan mobilya markalarından biri olan kilim mobilya, yemek odası takımı modelleri ile en çok tercih edilen mobilya markalarından biri haline geldi.

Birbirinden şık Kütahya porselen yemek takımları

Ülkemizin önde gelen porselen markalarından biri olan Kütahya porselen, yemek takımları modellerin de de oldukça iddialı. Özellikle çeyizlik porselen yemek takımları arıyorsanız, mutlaka Kütahya porselen yemek takımlarına göz atmalısınız.


Mutfaklarınızda, yemek masası dizaynında etkin bir role sahip olan yemek takımları, Kütahya porselen farkı ile daha şık ve dekoratif bir görünüm sergiliyor. Son derece kaliteli ve şık bir görünümü olan Kütahya porselen yemek takımları, yıllarca kullanmanıza rağmen, desenlerinde ve renklerinde hiçbir solma olmadığı gibi, kırılma, çatlama gibi risklere karşıda oldukça dayanıklı.

Çocuk odası ranza modelleri

Çocuk odaları ranza modelleri çeşitliliği ve kullanım şekliyle tüketicilerin ihtiyacını karşılayacak ölçüde tasarlanmıştır. Ranza modelleri özellikle çok çocuklu ailelerin tercih ettiği bir türdür. Evlerin dar olması ya da yerden tasarrf etmek amacıyla kullanılmaktadır.


Son yıllarda tasarımcılargörsellik kadar kullanım kolaylığına da önem vererek modeller üretmektedirler. Ranza modeli içinde yataklar kadar kenar ve altlara koyulan çekmece modülüyle birden fazla amaç için kullanma mkanı yaratmış olurlar. Ayrıca sürgülü ranza modelleri de beğenilen farklı tasarımlar içindedir. Bazı ranza modelleri bütün değil ayrı ayrı ki yatak şeklinde üstüste konur. Daha sonra istenire bunlar ayrılarak yan yana konabilir.

Işıklı duş başlığı

Banyonuzda farklı bir tasarım kullanmak isteyenler için ilginç bir o kadar da keyifli bir ürün. Işıklı duş başlığının özelliği başlık içinde su çıkış noktasında bulunan led lambalardır.



Suyun sıcaklığına bağlı olarak renk değiştiren başlık keyifli duş almanızı sağlayacak renk oyunlarrı sayesinde banyodan çıkmak istemeyeceksiniz. Kullanıcıların en çok merak ettiği led lambalar enerjiyi nereden bulduğudur. Bunun cevabı oldukça kolaydır.

Step halı modelleri ve fiyatları

Ev dekorasyonunda halıların önemli bir yeri var. Step halı modelleri birbirinden şık ve modern görünümleriyle bu önemli yeri dolduruyor.


Klasik halılardan sıkıldıysanız Step halının onlarca modeline göz atabilirsiniz. Kaliteli, dinamik, göz dolduran ve hepsi birbirinden farklı çeşitleriyle, step halı modelleri farklı renklerde geleneksel çizgilerin dışında ürünlerinide sergiliyor.

Sarkıt lamba modelleri ve çeşitleri

Bu yazımızda sarkıt lamba modelleri, birbirinden güzel çeşitleri ve en yeni örnekleri hakkında bilgi vermeye çalışacağım. Aydınlatma ürünleri arasında yer alan sarkıt lambalar, kullanıldıklara ortama güzel bir atmosfer vermektedirler. Bir çok çeşitleri olan bu lamba modelleri modern ve harika tasarımlarıyla kendilerine hayran bırakıcak nitelikte görünüyor.



Dekorasyon aksesuarları olarakta kullanılan bu aydınlatma ürünleri farklı alternatiflerle karşımıza çıkıyor.

Cam tuğla modelleri ve fiyatları

Şık ve güzel görünümleriyle cam tuğla modelleri kullanıldıkları ortama farklı bir hava veriyor. Uygulaması normal tuğladan biraz daha zor olan bu malzemeler, doğru yerde ve işini iyi yapan bir usta tarafından döşendiğinde yaşam alanına muhteşem bir görünüm sağlayabiliyor.


Ofis, dış mekan gibi alanlarda sıkça rastladığımız cam tuğla modelleri, evlerde de kullanımı yaygınlaşmaya başladı. Balkon, banyo, merdiven hatta mutfak tezgahlarına kadar cam tuğla kullanımına rastlayabilirsiniz.

Çalışma odası dekorasyonu

Evlerinizde bir çalışma alanı oluşturmak istiyorsanız dekorasyonuna önem vermeniz gerekir. Masanızdan aksesuarlara kadar kendi zevkinize göre odanızı tasarlayabilirsiniz. Eğer işlerinizi evden yürütüyorsanız gerekli ekipmanlarınızı koyabileceğiniz, size en çok lazım olacak yazıcı, tarayıcı gibi aletlerinizi koyabileceğiniz bölümlere özen göstermelisiniz. En önemlisi rahat bir çalışma ortamı oluşturmalısınız.


Çalışma odası dekorasyonu verimliliğinizi arttırmanız için önemlidir. En önemli mobilyası olan çalışma masaları modelleri seçimini iyi yapmanız gerekmektedir. Sandalyenizi seçerken uzun süre oturacağnızı düşünerek ergonomik bir model seçmelisiniz.

Çalışma masaları modelleri

Tercihinize göre çalışma masaları modelleri klasik veya modern tarzda olabilir. Hangi tarz olursa olsun bir çalışma masasının en büyük özelliği kullanışlı ve amacına uygun olarak işlevsel olmasıdır. Kullanım amacınıza göre çekmeceli, raflı veya bir çok fonksiyonu barındıran çalışma masası kullanabilirsiniz.


Masa başında durduğunuz zaman aralığı, elinizin altında bulunması gerekenler, ihtiyacınıza göre hemen erişebileceğiniz çekmece ve raflar çalışma masası modelleri seçiminde size yardımcı olacak özelliklerin başında gelir. Çalışma masasında kullanışlılık yanında dekoratiflik ve renk uyumu da psikolojik olarak sizi daha güzel bir ortam oluşturmanızı sağlar.

İstikbal baza başlık modelleri

Kalitesiyle kendini ispatlamış istikbal mobilyanın bazalar için ürettiği başlıklar birbirinden şık ve estetik modelleriyle sizleri bayilerinde bekliyor. İstikbal baza başlık modelleri müşterilerinin istediği güzel görüntüleri bazalarına getiriyor.


Bir bazanın olmazsa olmazı sayılan baza başlıkları İstikbal kalitesiyle birleşerek daha estetik görünüm veriyor. Aksesuar modelleri arasında yer alan bu ürünler onlarca modeli arasında zevkinize hitap edecek çeşitleri bünyesinde bulunduruyor.

İpek yemek odası takımları ve fiyatları

Salonların en dikkat çekici mobilyaları yemek takımları olarak gösterilir. İpek yemek odası takımları estetik ve hoş görünümleriyle sizleri bayilerinde bekliyor.

İpek Mobilya Yemek Masası

Şık ve estetik görünümlü bir yemek odası modeli salonunuzu daha gösterişli bir hale getirebilir. İpem mobilya yılların verdiği kalite ve çizgisindeki yenilikleri yemek odası modellerine de aktarmış.

Doğtaş yemek odası modelleri

Doğtaş yemek odası modelleri modern görünümleri ve farklı çizgileriyle görenleri büyülüyor. Mobilya modelleri arasında yer alan onlarca yemek odası takımlarının her biri farklı tasarımlara sahip. Bu nedenle ev dekorasyonunuz nasıl olursa olsun mutlaka içinde size uygun modeli bulabilirsiniz.

Doğtaş Mobilya Yemek Masası

Uzun yıllardır sektördeki tecrübesini yemek odası modellerinede yansıtmış. Yemek odaları misafirlerimizi ağırladığımız salonların vazgeçilmez mobilyaları olduğundan seçimide oldukça önemli. Doğtaş yemek odası takımları farklı modelleriyle bu seçimde bizlere yardımcı oluyor.

İpek mobilya zigon sehpa modelleri

İpek mobilya ürünlerindeki kalite ve şıklık nedeniyle tercih edilen mobilya firmalarından biridir. İpek zigon sehpa modelleri aksesuar bölümünde yer alıyor.

ipek zigon sehpa

Ev dekorasyonunda tamamlayıcı olarak kullanılan mobilyalardan biri olan zigon sehpalar İpek kalitesiyle buluşuyor. Leon modeli ismiyle dikkat çeken zigon sehpalar derili ve camlı olmak üzere iki çeşit olarak karşımıza çıkıyor.

Sallanan sandalye modelleri ve fiyatları

Sallanan sandalye modelleri rahatına düşkün, huzuru seven insanların tercih ettiği mobilya modelleri arasında yer almaktadır. Uzun yıllardır varolan ve kullanılan bu mobilyaların üretim malzemeleri olarak çeşitlilik göstermektedir. Günümüzde ise sallanan sandalye modelleri yerlerini modern görünümlü tasarımlara bırakmaya başlamıştır.

Modern görünümlü sallanan sandalyelere örnekler verelim :



Sallanan sandalye fiyatları değişkendir. Özelliklerine ve kullanılan malzemelere göre sallanan sandalye fiyatları değişiklik gösterebilmektedir.

Bellona bebek odası ve beşik modelleri

Bebeğini için bebek odası oluşturmak istiyorsanız Bellona firmasının beşik ve bebek odası modellerine de göz atabilirsiniz. Hepsi birbirinden güzel beşik ve bebek odasıyla onun odasına güzel bir mobilya alıp oda dekorasyonuna canlılık katabilirsiniz.

Bellona bebeklerin rahat ve huzurlu bir uyku geçirirken onların güvenliğinide düşünerek tasarımlarını gerçekleştirmiş. Beşik kenarlarındaki koruyucular sayesinde onların yuvarlanarak yere düşmesini engelliyor.


Bellona anıl isimini verdiği beşik modeli tekerlekleri sayesinde rahatça istenilen yere taşınabiliyor. İstenildiğinde Bellona firmasının yorgan, yastık, çarşaf ve bummer ile satın alınarak bir bebek beşiğinin tüm ihtiyaçlarını karışılayabilirsiniz.

Weltew genç odası modelleri

Weltew genç odası modelleri, kendilerine özgür, huzurlu ve dinamik bir ortam isteyen gençlerin tercihleri arasında yer alan mobilya modelleri arasında yer alıyor. Weltew mobilya ürün yelpazesi içerisinde bulunan genç ve çocuk odaları, birbirinden farklı modelleri kız ve erkekler için farklı tasarımlarıyla görünmesi gereken mobilyalar arasında bulunuyor.


Farklı renk alternatiflerine sahip weltew genç odası modelleri, çalışma masası, yatak, baza, elbise dolabı, kitaplık, şifonyer, sandalye gibi mobilyalara sahip. Dilerseniz kendi oda kombinasyonunuzu seçtiğiniz seri üzerinden mobilyaları kullanarak oluşturabilirsiniz.

Siyah yatak odası takımları ve modelleri

Siyah yatak odası pek kulağa hoş gelmiyor. Daha çok iç karartıcı bir renk olarak algılanıyor ve herkez tarafından tercih edilen renklerden biri değil. Fakat bu modelleri görünce önyargınızdan vazgeçeceksiniz. Siyah asil bir renktir.


Yatak odalarında siyah renk kullanımı pek alışılagelmiş bir durum değil. Fakat siyah rengin ustaca kullanımı şık ve estetik birer yatak odası elde edebilirsiniz. Üstelik son yıllarda bu tarz kullanımı artmaya başladı.

Gömme dolap modelleri ve fiyatları

Gömme dolap modelleri özellikle küçük mekanlarda yada fazla yer olmayan yaşam alanlarında kullanımı yaygın olan dolap sistemleri arasında yer alıyor. Evlerde kullanımı yaygın olan bu sistemler işe yaramayan atıl kalmış alanların değerlendirilmesi açısından oldukça faydalı oluyor.

Doğru şekilde tasarlanmış gömme dolap modelleri kullanıldıkları alanlarda büyük bir tasarruf sağlayabilir. Yatak odaları, hol veya merdiven altı gibi oda ve alanlarda kullanılarak en iyi şekilde değerlendirilmeleri sağlanıyor. Bu sayede yapacağınız ev dekorasyonuna da fayda sağlamış oluyorsunuz.

Gömme dolap fiyatları ise ölçü, kullanılacak malzeme ve aksesuarlara göre farklılık gösterebilir. Eğer eviniz için gömme dolap yaptırmayı düşünüyorsanız bu yazıdaki resimlerden fikir alabilirsiniz.












Bebek cibinlik modelleri

Sıcak yaz günlerinde bebeklerin rahat ve huzurlu bir uyku geçirmeleri için gerekli olan bebek cibinlik modelleri farklı renk ve çeşitlerde karşımıza çıksa da hepsinin tek bir amacı vardır. Bebek cibinlik modelleri  bebeğiniz uyurken onu sinek ve haşerelerden korumak ve zarar vermesini engellemek.

Günümüzde farklı şekillerde cibinliklere rastlamak mümkün. Kullanılan tüller renkli veya desenli olabileceği gibi tüz tüllerinde kullanımı çok yaygındır. Oluşturduğunuz bebek odası dekorasyonuna uygun olarak bebek malzemesi satan mağzalarda ve perdecilerde bir çok cibinlik bulabilirsiniz.

Örnek teşkil etmesi için sizlere birkaç bebek cibinlik resimleri ekliyoruz.







Kum beji rengi

Duvar dekorasyonu hiç şüpesiz ev dekorasyonu için önem verilecek yerler arasında yer almaktadır. Ne kadar modern ve şık mobilyalar kullanırsanız kullanın duvar boyanızın uygun olmadığı durumda tüm dekorunuz mahfolabilir. Duvarlarda en çok tercih edilen renkler arasında yer alan kum beji rengi modasını yitirmiyor.

Kum beji rengi sadeliği ve açık rengiyle sıkça tercih edilen duvar boyaları arasında yerini koruyor. Bir çok boya firmasının kartelaları arasında yer verdiği kum beji rengi, göz yormayan ve bir çok mobilyaya uyum sağlaması nedeniyle tercih edilmektedir.

Kese kağıdı rengi

Kullanımına sıkça rastladığımız duvar renkleri arasında yer alan kese kağıdı rengi, odalara uygun mobilyalarla çok şık bir görünüm vermektedir.

Tadilat sezonunun en yoğun olduğu şu zamanlarda evlerinin duvar ve tavanlarını boyatmak isteyenlerin en büyük dertlerinden biride ne renk boya kullanmalıyım sorunu oluyor. Duvar renkleri mobilyalarınızla uyumlu olmalıdır. Kese kağıdı rengi pastel renkler arasında daha çok toprağı anımsatan renkler arasında yer alıyor.

Kelebek mutfak modelleri dolapları ve fiyatları

Hiç şüpesiz ki evlerin en önemli yaşam alanlarından biri olan mutfakların dekorasyonu çok önemlidir. Kelebek mutfak modelleri bu alanlar için birbirinden güzel onlarca modeliyle kullanıcılarına en iyi, huzurlu ve fonksiyonel deneyimi yaşatmayı amaçlıyor. Mutfak mobilyası denince ilk akla gelen Kelebek mutfak modelleri kalitesi, esnek modüler kombinasyonu ve yaptığı kampanyalar ile müşterilerinin her zaman yanında bulunan firmalardan birisi haline gelmiş.



Kelebek mutfak dolapları ufak veya büyük demeden her mutfağa uygun modüler bir yapıya sahip. İster klasik ister modern her tarzda zevke hitap edebilen çeşitleri, detaylarında gizli fonksiyonel özellikleri ve birlikte kullanılan aksesuarlarıyla Kelebek mutfak dolapları, modern atmosferi mutfaklarınızda hissetmenizi sağlıyor.

Kumtaşı rengi boya

Duvar renkleri arasında en çok tercih edilenlerden biri olan kumtaşı rengi boya kullanıldığı ortama hem şık hemde sade bir görünüm sağlamaktadır. Filli boya, Marshall, Dyo gibi boya firmalarının kumtaşı rengi kartelalarda ilk bakılan renkler arasında bulunur.


Kuaför dekorasyon modelleri

Bu konumuzda kuaför dekorasyon modelleri ve berber dükkanları için en güzel dekorasyon örneklerine yer vereceğiz. Kuaför dekorasyonu sanıldığından daha zor bir iştir. Eski klasik tasarımların yerini artık daha modern ve müşterilerin daha rahat edeceği mobilya ve koltuklara yerini bırakıyor.

Kuaför dekorasyon modelleri içerisinde kullanılan mobilyalar arasında koltuklar, bekleme koltukları, banko, orta sehpa, bekleme grupları ve duvarlar için farklı tasarımda üretilmiş ayna modelleri sayılabilir.

İntema mutfak modelleri

2011 de olduğu gibi 2012 yılında da İntema mutfak modelleri dikkatleri üzerine çekiyor. Mutfaklarını yenileyecekler, tadilata gireceklerin incelemeleri gereken mutfak firmaları arasında yer alan İntema, ürün yelpazesinde bulunan onlarca farklı tasarımdaki mutfak dolapları görülmeye değer tasarımlara sahip. Kalitesinden de ödün vermeyen firma kullandığı aksesuarlar ve fonksiyonel yapıdaki şık tasarımlarıylada büyük kolaylıklar sağlıyor.

Mutfaklar ev dekorasyonu yapılırken ayrı bir yapıya sahip. Özellikle bayanların en çok zaman geçirdikleri alanlardan biri olan mutfaklar için en çok dikkat çeken mutfak dolapları her türlü işlem için uygun bir vaziyette olması gerekiyor. Estetikliğinin yanında fonksiyonel özellikleri ve detaylarıda önemli. Bu açıdan İntema mutfak modelleri kullanıcılara güzel bir mutfak deneyimi yaşayabileceği ürünlerini sergiliyor.

Polisan renk kataloğu


İç cephe veya dış cephe boyama sistemleri için, en doğru boya firmalarından biri olan polisan boya, bu yılda bir çok renk boya çeşidi ile hizmet vermeye devame diyor.

Polisan renk kataloğu, iç cephe, beyaz düşleri dış cephe, yağlı boyalar, selüozik ve rapid boyalar olarak farklı serilerle karşımıza çıkıyor. Bunların dışında polisan renk kataloğu, mor, gri, bej, kırmızı, mavi, siyah, pembe gibi bir çok renk seçeneği sunuyor.

Bunların dışında polisan boyada iç cephe, dış çephe boyamaları, yağlı boyalar, astar, macun sprey, ahşap, deniz, mobilya, metal yüzey, ısı yalıtım sitemleri gibi bir çok alanda kullanılan boya renklerine sahip.
Polisan boya renk kataloğu ve diğer ürünleri için, polisan boyanın resmi sitesini ziyaret edebilirsiniz.



Daha fazlası için polisan resmi sitesine göz atabilirsiniz.

Arabalı yatak modelleri

Bu konumuzda arabalı yatak modelleri, arabalı yatak fiyatları, arabalı yatak odası, yatak arabalar, istikbal, bellona, çilek arabalı yataklar, en ucuz arabalı yatak çeşitleri örneklerini vermeye çalışacağız. Son zamanlarda çocuk odalarının en gözde mobilya tercihleri arasında yer alan arabalı yatak modelleri bir çok firmanın tasarımlarıyla karşımıza çıkıyor.

Klasik odalar oluşturmak istemeyen ailelerin terciherinden biride hem erkek hemde kız çocuklar için tasarlanmış araba şeklinde yatak odaları olmaya başladı. Çocukların daha zevkli ve eğlenceli vakit geçirebilmeleri için bir çok firma ürünlerini sergiliyor.

Marshall boya renk kataloğu


Yapı boyama sistemlerinde, en çok tercih edilen markalardan biri olan Marshall boya, bu yılda son derece kaliteli, farklı, çok çeşitli renk kataloğunu sizlere sunuyor. İç cephe ve dış cephe boyamada en çok tercih edilen markalardan biri olan Marshall boya, çeşitli boya renkleri ile size kolaylık sağlıyor.

Marshall boya renk kataloğu, her tür mekana uygun renk çeşitleri, oturma odaları için ortanca, lila, güz gülü renklerini, ışık gören odalar için buzul yeşili, bal çiçeği, mum ışığı rengi gibi renkleri öneriyor.

Bernardo porselen modelleri

Yemek masalarının dizaynı için vazgeçilmez unsur olan porselen modelleri, bernardo porselen modelleri ile hayat buluyor.

Bernardo porselen modelleri, bir yemek masasında ihtiyacınız olan her tür detay için tasarlanmış. Yemek tabakları, bahratlıklar, fincanlar, mumluklar, sufleler kısacası bir yemek masasında olması gereken her şey, sofralarınıza bernardo porselen modelleri ile geliyor.

Bernardo porselen modelleri, modern çizgileri, farklı desenleri, farklı renkleri ile her tür zevke hitap edecek şekilde üretilen, oldukça dayanıklı ve kaliteli yapısı ile hiç yıpranmadan uzun süre kullanabileceğiniz porselenler halini alıyor.

Bernardo porselen modelleri, her modele göre farklı fiyatlar ve uygun ödeme seçenekleri ile yemek masalarınızı şenlendiriyor. Bernardo porselen modellerini görmek için, bernardo resmi internet sitesine veya bernardo mağzalarına gidebilirsiniz.










Kilim oturma grupları

Ev dekorasyonunun temel mobilya modeli olan oturma grupları, son yıllarda bütün mobilya markalarında konforun, görselliğin, dayanıklılığın bir arada kullanıldığı mobilya modellerinden biri oldu.

Kilim mobilya markası da oturma gruplarında bu 3 temel üzerine çalışarak çok sık oturma grupları üretiyor. Kilim oturma grupları içinde koltuk takımları, maksi takımlar, delüks takımlar, köşe takımları, kanepeler, berjer ve tekli koltuklar bulabilirsiniz. Bir çok farklı rengin tek tek veya bir arada kullanıldığı kilim oturma grupları, modeline göre değişen fiyatları ve uygun ödeme seçenekleri ile mobilya sektöründe en çok tercih edilen markalar arasında yer alıyor.

Kilim oturma gruplarının güncel modelleri ve fiyat listesine ulaşmak için, kilim mobilya resmi internet sitesini veya ülke genelindeki kilim mobilya mağazalarını ziyaret edebilirsiniz.